Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Polyfunkčná budova v blízkosti centra Prešova

Ulica: Plzeňská
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Polyfunkčná budova

Popis nehnuteľnosti

Diana Reality ponúka  na predaj 3-podlažný, podpivničený  polyfunkčný objekt , zastavaná plocha 317 m2, úžitková plocha 1004 m2  pozemok  s výmerou 1452 m2, s priamym výstupom Plzenskú ulicu. História budovy siaha do roku 1910, pôvodne sa jednalo o bytovú budovu, neskôr v nej pôsobil konzulát, v roku 2016 bola realizovaná posledná rekonštrukcia, v súčasnoti budova slúži pre materskú školu, v ostatných miestnostiach sú kancelárie a byt. 

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

Budova je v súčasnosti riešená ako trojpodlažná, podpivničená, s možnosťou dostavby ďalšieho poschodia. Vykurovanie je ústredné s plynovým kotlom, strecha pultová-pozinkovaný plech, stavebný materiál tehla, betón, všetky IS, . Interiér je zariadený, s plávajúcimi podlahami, dlažbou v sociálnych zariadeniach, schodiskách, s plastovými oknami, miestnosti sú veľkoplošné, presvetlené, zaujímavé svojim historickým charakterom. 

suterén: 212 m2, prízemie: 254 m2, 1.poschodie: 222 m2, 2. poschodie: 222 m2, 3. poschodie - plánovaná dostavba bytu / výmera 94 m2 s veľkoplošnou terasou/, schválené UHA

V exteriéri je parkovisko s kapacitou cca 21 áut, vydlaždené zámkovou dlažbou, nechýba zeleň-záhrada , nehnuteľnosť je oplotená s automatickou kovovou bránou. 

Objekt sa predáva so schváleným projektom na rekonštrukciu a realizáciu  13 bytov s loggiami. 

Bližšie informácie : 0911123402, foto: vizualizácia a reaálny stav,  Cena : na vyžiadanie

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
1004 m2
Zastavaná plocha:
317 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
iné
Rok výstavby:
1910
Rok poslednej rekonštrukcie:
2016
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Celková plocha:
1452 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti