Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3-izbový byt na predaj, Rezidencia Borovicový háj

Ulica: Popradská
Mestská časť: Západný obvod
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
359 000 €

Popis nehnuteľnosti


Diana Reality ponúka  na predaj  3-izbový byt s priestrannou loggiou  v obľúbenej Rezidencii Borovicový háj  na Popradskej ulici v Košiciach.

Rezidencia Borovicový háj je komplex obytných budov s areálom vo vnútrobloku, ktorý ponúka súkromie, relax s trávnatými plochami , fontánou.  Súčasťou budovy je aj fitnes centrum.  Rezidencia má recepciu, s vrátnikom,  non-stop strážnou službou . Súčasťou objektu je podzemné parkovisko, do obytnej časti je vstup suchou nohou priamo výťahom, v blízkosti komplexu je aj záchytné parkovisko pre hostí.

Popis 3-izbového bytu: 

Byt sa nachádza na ideálnom 3. poschodí z piatich,  s výmerou 95 m2, celkovou podlahovou plochou vrátane loggie a pivnice 120 m2. 

Pri vstupe do bytu vchádame do predsiene , kde je umiestnená aj toaleta pre hostí. Následuje obývacia miestnosť, kuchyňa s  príslušenstvom a s výstupom na terasu / loggiu 22 m2/. Pozdľž chodby je vstavaná skriňa  a ďalšie  vstupy do  kúpeľne,   spálne a detskej izby.  Prístup na terasu je zo všetkých izieb. Na francúzkych oknách sú vonkajšie žalúzie.

Moderná kuchynská linka je vybavený priamo zabudovanými značkovými spotrebičmi. Obývacia miestnosť je zariadená /gauč, konferenčný stolík, TV , internet.. / Kúpeľňa disponuje vaňou, sprchovacím kútom, 2x umývadlo a WC. Spálňa je zariadená kvalitnou posteľou a úložným nábytkom, detská izba základným nábytkom. Súčasťou bytu je aj technická miestnosť s práčkou. 

V celom byte sú radiátory a je napojený na ústredné kúrenie, tiež kvalitné plávajúce podlahy, plastové okná.  Orientácia bytu je na východ.

V blízkosti nehnuteľnosti je Borovicový lesopark, s turistickými chodníkami, jazdecký areál, dobrá občianska vybavenosť je v dosahu pár metrov. Výhodou je aj blízkosť Univerzitnej nemocnice, Lekárskej fakulty, dobrá dopravná dostupnosť.

Byt sa predáva so zariadením / nie je to podmienka/ , parkovacím miestom a pivnicou. Cena : 359 000 ,-EUR. Obhliadky na čísle 0911 1234 02

Diana Reality offers for sale a 3-room apartment with a spacious loggia in the popular Residence Borovicový háj on Popradská street in Košice. Residence Borovicový háj is a complex of residential buildings with an area in an inner block, which offers privacy, relaxation with grassy areas and a fountain. The building also includes a fitness center. The residence has a reception, with a doorman, non-stop guard service. Part of the building is an underground parking lot, the entrance to the residential part is dry foot directly via the elevator, there is also a temporary parking lot for guests near the complex. Description of the 3-room apartment: The apartment is located on the ideal 3rd floor out of five, with an area of 95 m2, total floor area including loggia and cellar of 120 m2. When entering the apartment, we enter the hall, where there is also a toilet for guests. Next is the living room, kitchen with accessories and access to the terrace / loggia 22 m2/. Along the corridor there is a built-in wardrobe and other entrances to the bathroom, bedroom and children's room. Access to the terrace is from all rooms. There are external blinds on the French windows. The modern kitchen is equipped with built-in branded appliances. The living room is furnished / sofa, coffee table, TV, internet... / The bathroom has a bathtub, shower, 2 sinks and a toilet. The bedroom is furnished with a quality bed and storage furniture, the children's room with basic furniture. The apartment also includes a technical room with a washing machine. There are radiators throughout the apartment and it is connected to central heating, also high-quality floating floors, plastic windows. The orientation of the apartment is to the east. Near the property is Borovicový lesopark, with hiking trails, equestrian area, good civic amenities are within a few meters. The proximity of the University Hospital, the Faculty of Medicine, good transport accessibility is also an advantage. The apartment is sold with equipment / it is not a condition/, a parking space and a cellar. Price: EUR 359,000. Tours on 0911 1234 02

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
95 m2
Podlahová plocha:
117 m2
Skladová plocha:
4 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Poschodie:
3
Celková plocha:
117 m2
Plocha loggie:
22 m2
Počet logií:
1
Počet garáží:
1
Pivnica plocha:
4 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti